Gólyabál 2021.10.15.

Tavaly a koronavírus miatt sajnos elmaradt a Gólyabál, ezért idén mindenképpen meg szerettük volna rendezni. A szervezők: a 10.c és 10.d osztályok.

A hagyományokhoz híven az osztályoknak egy előre meghatározott zenére kellett osztálytáncot megtanulniuk, amit az iskola tanulói és dolgozói előtt a szünetekben és a Gólyabál délutánján is előadtak. Ez jól szolgálta a bejövő osztályok közösségépítését. Előre kiadott feladat volt még egy zászló készítése is, ami alatt az osztályok bevonultak.

A Gólyabál hetében minden nap egy tematika mentén kellett beöltözniük az osztályoknak: sportosan, elegánsan, a 70-es évek disco stílusában, párosan összeöltözve és az utolsó nap pedig az osztályok Ady-s pólójában.

A rendezvény alatt az osztályoknak vicces és nehéz feladatokat is meg kellett oldaniuk: lufi borotválás, bokára erősített lufi pukkasztás, véletlenszerűen kihúzott tárgyakból egy rövid történet eljátszása, „ki tud több ruhát felvenni?” feladat, Ady-kvíz, ami a 35 éves iskolánkkal volt kapcsolatos.

A Gólyabál nem fejeződhet be eskü nélkül, ezért a gólyáknak egy vicces esküt is tenniük kellett.

Zárásként a szervezők egy táncot is betanítottak a diákoknak, amit nagyon élveztek.

Az idei Gólyabált a 9.ny osztály nyerte.

                                                                                                                                Szervezők

Képgaléria

« Vissza