Fókuszcsoportos megbeszélés az OTP Oktatási Központban (2024. február)

Az OTP Oktatási Központ felkérésére Fábián Harriet tanárnő és Fekete Eszter 9.d osztályos tanuló fókuszcsoportos megbeszélésen vett részt. Az OTP Fáy András Alapítvány egy új, tanulóknak szóló, oktatási programcsomag kidolgozásába kezdett a Pannon Egyetem Digitális Módszertani Intézetével közösen.

Következzen Eszter rövid beszámolója:

„A találkozó során tanulási módszerekről, tanulásról, iskolákról és a közösségről beszéltünk. Fesztelen légkörben mondhattuk el a véleményünket az iskolai élettel kapcsolatos hétköznapi, de fontos dolgokról. Megoszthattuk egymással, hogy mi hogyan vesszük az akadályokat, amiket a dolgozatírások, a felelések vagy például az érettségi állít elénk. 

Hálás vagyok, hogy elmehettem és megismerkedhettem pár, korosztályomból való új emberrel. Én is gazdagabb lettem több tanulási módszerrel, amit a jövőben biztosan alkalmazni fogok. Szándékomban áll társaimmal is megosztani a megszerzett tudást.

                                                                                                                               Fekete Eszter 9.d osztályos tanuló”

 

Az Alapítvánnyal való szoros szakmai kapcsolatunknak köszönhetően ismét egy hasznos programon vehettek részt gimnáziumunk képviselői.

                                                                                                                                Feketéné Tóth Márta

Képgaléria