Előzetes tájékoztatás a Nyílt Napokról 2023 november

Tisztelt Érdeklődő Szülők és Diákok!

 

Iskolánkban a 2024/2025-ös tanévre meghirdetett képzésekről és az itt folyó munkáról Nyílt napok keretében is tájékoztatást nyújtunk.

A Nyílt napokidőpontja: 2023. november 27. és 28.

Akik nem tudtak részt venni a november 7-én és 9-én tartott igazgatói tájékoztatókon, azok a Nyílt napok mindkét reggelén 8:00 – 8:45 - ig igazgatói tájékoztatót hallgathatnak meg. Erre nem kell regisztrálniuk.

 

Óralátogatásokra mindkét napon 9:00 órától lesz lehetőség, illetve november 28-án 14 órától egy interaktív könyvklub foglalkozáson vehetnek részt.

 

A bemutató órákon helyszűke miatt csak azokat tudjuk fogadni, akik előzetesen regisztráltak.

 

Regisztráció kezdete: 2023. november 13. 8:00 óra

Regisztráció vége: 2023. november 17. 18:00 óra

 

Regisztrálni a gimnázium honlapján a november 13-án reggel az "Aktualitásokban" megjelenő következő két címszó alatt lehet:

 

Regisztráció a 2023. november 27-i hétfői Nyílt napra

Regisztráció a 2023. november 28-i keddi Nyílt napra

 

November 27-én hétfőn interaktív foglalkozást is tartunk a biológia emelt szintű képzés iránt érdeklődőknek. Kérjük, hogy erre az órára csak diákok regisztráljanak, szülők számára szabadon látogatható ez a foglalkozás.

 

A regisztráció első óráiban előfordulhat majd, hogy honlapunk működése a nagy leterheltség miatt lelassul, az is előfordulhat, hogy egy ideig nem is lesz elérhető. Több éves tapasztalatunk, hogy ez a helyzet egy-két órán belül rendeződik, a honlapunk ismételten képes lesz majd fogadni a regisztrációkat.

A regisztrációs listákat a jelentkezési időszak alatt folyamatosan figyelemmel kísérjük, így amennyiben többszörös regisztrációt tapasztalunk, a feleslegesen lefoglalt férőhelyek felszabadításával ismét megjelenhetnek szabad helyek a honlapon, és így lehetőség nyílik a regisztrációra.

A Nyílt napokon hozzánk látogató tanulók távozásuk előtt a titkárságon igazolást kérhetnek.

Figyelmükbe ajánljuk Tájékoztató füzetünket, melyben részletes információkat találnak iskolánkról és a felvételivel kapcsolatos tudnivalókról. A tájékoztató füzet innen is letölthető.

Honlapunkon a Felvételi fül alatt a felvételi eljárásról szóló további tájékoztató anyagok is elérhetők.

Szeretettel várjuk Önöket!

Fájlok

Tájékoztató füzet Ady Endre Gimnázium 2024-2025.pdf (1529 KB)
LetöltésMegnyitás