Az Ady Teátrum új előadása

Az Ady Teátrum új előadása

Az Ady Endre Gimnázium öregdiákjaiból álló színjátszó csoport (Ady Teátrum) 2024. április 27-én szombat este 7-kor tartja legújabb bemutatóját:

Neil Simon: Furcsa pár c. vígjátékát (három felvonás két szünettel a Csokonai Művelődési Házban). További előadások: május 10. és május 25. este 7-kor

Tartalom:

Oscar, a laza, fesztelen, elvált újságíró, kis időre befogadja cigifüstös manhattani lakásába a válófélben levő barátját, Félixet, nem is sejtve, hogy mit zúdít a nyakába ezzel. Elszabadul ugyanis a pokol… Kényszerű együttélésük a valódi házasélet igazi paródiája: az újdonsült lakótárs rendmániás, aki pótcselekvésekben éli ki magát, egy „izgága porszívó”, miközben a házigazda az univerzum legtrehányabb alakja. Oscar lassan az őrület karmaiba kerül, a jól megszokott pénteki haveri pókerparti is veszélybe kerül. Ráadásul a helyzetet tovább bonyolítja a házban lakó két csinos, elvált és özvegy hölgy is, akik megoldást kínálnak. Neil Simon kitűnő párbeszédekkel, vérbő humorral és virtuóz szituációkkal megírt komédiája felejthetetlen pillanatokat ígér.


Sok szeretettel várjuk a középiskola volt és jelenlegi tanárait, diákjait.

Képgaléria