Mikulás és Advent az Adyban

Az Adyba is beköszöntött a tél, és szerencsére nemcsak a sötétet és a hideget hozta el, hanem a diákönkormányzat jóvoltából megérkezett pontosan december 6-án a Mikulás, aki mindenkit végtelenül jónak és szorgalmasnak talált, így szétoszthatta az összes savanyúcukorkát a puttonyából. Idei bölcs Mikulásunk, Dani a 11.b osztályból még kérdéseket is feltett, és a jó válaszok sem maradtak ajándék nélkül.

Volt közben karácsonyi pulcsiverseny is több kategóriában (legszebb csúnyapulcsi, legkarácsonyibb pulcsi stb.). Köszönjük a szervezőknek, Kírának és Biának a jó hangulatot!

Csütörtökön folytatódott a készülődés az ünnepekre, adventi koszorúkészítésbe fogott az iskola apraja és nagyja. A szorgos munka eredményeképpen a koszorúk gyönyörűek lettek, némileg lekésve az advent kezdetét, bekerülhettek az osztálytermekbe.

A fotók önmagukért beszélnek: nemcsak a koszorúkért, hanem már önmagában a hangulatért, az együttlétért megérte belevágni a diákönkormányzatnak ebbe a projektbe is. Nemsokára már hosszabbodnak a nappalok, érdemes kitartani, addig is gyertyát gyújtani!

Proksza Ágnes

IDÖ patronáló tanár

Képgaléria