Felvételi jegyzék 2016

Tisztelt Szülők!


  Az alábbiakban Önök megtekinthetik a jelentkezők felvételi jegyzékét, melyet a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott módon hozunk nyilvánosságra.

(A honlapon kívül a jegyzék máshol nem jelenik meg.)

 

  A felvételi jegyzéket tanulmányi területenként tesszük közzé, valamennyi, az adott tanulmányi területre jelentkező tanuló feltüntetésével.

A jegyzékben a jelentkezők oktatási azonosító számukkal vagy a jelentkezési lapon megadott jeligéjükkel szerepelnek, egyéb személyes adat nélkül.

A jegyzék a jelentkező azonosítója (v.jeligéje) mellett tartalmazza a felvételi eljárásban elért összesített eredményét és ezáltal a rangsorban elfoglalt helyét.

A felvételi eljárás lebonyolítása után kialakult végső pontszámok az általános iskolában szerzett érdemjegyekből számított „hozott” pontokat (max. 50 pont), a központilag kiadott egységes írásbeli felvételi vizsgákon elért eredményeket (max. 100 pont) és a szóbeli vizsgákon elért pontszámokat (max. 50 pont) összesítve tartalmazzák. Iskolánkban a maximálisan elérhető eredmény 200 pont volt (ld. „Felvételi tájékoztató”).

A sorszám kifejezi az iskola felvételi szándékát. A rangsorolás ismeretében 2016. március 16-17-én lesz lehetősége a szülőknek a tanulói adatlapok módosítására az általános iskolában, ha ezt indokoltnak tartják.

Az „elutasítás”  azt jelenti, hogy a felvételre jelentkező nem teljesítette a felvétel iskolai követelményeit, ezért az iskola nem kívánja felvenni.

Az egyeztetett felvételi jegyzéket a Felvételi Központ április 19-ig küldi meg a középfokú iskolák számára. Ez a jegyzék tartalmazza majd az igazgatói döntések (most közzétett rangsorolás) és a tanulói adatlapok egyeztetése alapján a végeredményt.

 

A felvételről vagy elutasításról szóló értesítést 2016. április 26-ig küldjük meg postai úton a jelentkezők és az általános iskolák számára.

Fájlok

felvételi jegyzék.xlsx (63 KB)
LetöltésMegnyitás

 

« Vissza