Címünk:
1139 Budapest, Röppentyű u. 62.

Telefon/Fax: +36 1 320-8640

E-mail: titkar@ady-bp.sulinet.hu

OM azonosítónk: 035245

Alapítvány adószáma: 19652894-1-41

Kapcsolat, térkép

 

For visitors

ecdl logo

327. ECDL központ

Közép-magyaroszági Regionális Munkaügyi Központ

Nyilvántartási szám: 01-0609-04

 

Ökoiskola

madárbarát iskola logoja

Madárbarát

Vizsgafelkészítő
partnerintézmény 

Erőszakmentes iskola logoja

Erőszakmentes
iskola 

Határtalanul

Határtalanul

Aces logo

ACES

 

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola

 

Müpa Partneriskola

 

 

ERASMUS+

Keresés

Iskolán kívüli programok

Vízi vándortábor a Bodrogon 2019. június 14-16.

Idén először vettünk részt az állam által is támogatott Vízi Vándortáborban. Megérkezésünk után elfoglaltuk szálláshelyünket a Tokaji Vízitúra Központban és izgatottan vártuk az első vízreszállást. A kenuzás alaptechnikájának megismerése és elméleti oktatás után egy rövidebb túrára, a Bodrogzugba indultunk. A vadregényes tájban gyönyörködve szép élményekkel gazdagodtunk. Este a várost fedeztük fel a rendelkezésre álló kerékpárok...

Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny 2019

A Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny kerületi fordulójára a XIII. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon került sor, 2019. április 10-én. Iskolánk csapata a IV. helyen zárta a versenyt. A csapat tagjai a 9.a osztály tanulói: Horváth Bianka Kövesdi Csilla Megyeri Nóra Panker Eszter Míra Szép volt lányok!

MEGNYERTÜK A DIÁKOLIMPIÁT FRIZBI SPORTÁGBAN

Az országos döntőn mind a lányok, mind a fiúk kiválóan szerepeltek. LÁNYOK: I. HELY FIÚK: I. HELY     Gratulálunk a csapatoknak és Varga Anna felkészítő tanárnak!!!

Aerobik Diákolimpia országos első hely

Az Aerobik Diákolimpia Országos Döntőjén az iskolát képviselve Kopacz Dalma 1. helyen végzett.  Szeretettel gratulálunk!

Eredményeink a Diákolimpián frizbi sportágban (2019. április)

Frizbi Diákolimpia közép magyarországi regionális elődöntőjén elért eredményeink az V.-VI. korcsoportban: Leányok: II. helyezés Fiúk: I. helyezés   A csapat tagjai: Csomós Olivér 9.c; Drobilits Zsófia, Puskás Petra és Lippai Bence 9.d;   Kapi Ádám 10.c; Bagi Henrietta, Bagaméri Zsófia, Kispál Alexandra, Kopacz Dalma, Bakos Botond, Festarazzo Krisztián, Krizsán Péter; Nagy Bence, Nyitrai Zoltán, Njoku Brendon, Popovics...

Archív lapok
©2019 Ady Endre Gimnázium HírlevélKapcsolat