„Tudásból nyeremény” elnevezésű versenyen elért siker

Iskolánkban a digitális oktatás alatt is folytattuk a diákok pénzügyi-gazdasági ismereteinek bővítését. Ennek egyik módja volt, hogy gimnáziumunkból  12  osztály vett részt  összesen   15 alkalommal az OTP Oktatási Központ március hónapra meghirdetett e-learning kurzusain.

A stream előadások témái nagyon változatosak, korosztályhoz igazodóak voltak: Digitális veszélyek, pénzügyi ragadozók; Környezetgazdálkodás; Pályaorientáció, karrierkérdések középiskolásoknak; Vállalkozói ismeretek; Munkavállalói alapismeretek.

A stream órák után az osztályok tudásalapú versenyen vehettek részt. A feltételnek megfelelően legalább 20 diákkal regisztráltunk a 7.A, 10. A és 11.B osztályok tanulói közül. A diákok az elhangzott témákhoz kapcsolódó teszteket töltöttek ki, és az osztály összesített eredménye alapján részt vettek a legjobb eredményt elérők között megtartott sorsoláson.

Iskolánk 10. A osztályának tanulói a legjobban teljesítő 9-12. évfolyamos középiskolai osztályok között megtartott sorsoláson 100.000 Ft osztályprogram támogatására fordítható összeget nyert.

Ezúton is gratulálok a 10.A osztály tanulóinak.

 

Budapest, 2021. 05.16.                            

Feketéné Tóth Márta

programok szervezője,

diákok munkáját támogató tanár

Képgaléria

« Vissza