Címünk:
1139 Budapest, Röppentyű u. 62.

Telefon/Fax: +36 1 320-8640

E-mail: titkar@ady-bp.sulinet.hu

OM azonosítónk: 035245

Alapítvány adószáma: 19652894-1-41

Kapcsolat, térkép

 

For visitors

ecdl logo

327. ECDL központ

Közép-magyaroszági Regionális Munkaügyi Központ

Nyilvántartási szám: 01-0609-04

 

Ökoiskola

madárbarát iskola logoja

Madárbarát

Vizsgafelkészítő
partnerintézmény 

Erőszakmentes iskola logoja

Erőszakmentes
iskola 

Határtalanul

Határtalanul

Aces logo

ACES

 

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola

 

Müpa Partneriskola

 

 

ERASMUS+

Keresés

Szép eredményünk az eTwinning versenyen

Október 17-én az eTwinning versenyén jártunk. A verseny helyszíne a Hotel Bara Konferencia központban volt. Három kategóriát hirdettek: általános iskola, gimnázium és Erasmus+ kategória. A mi csapatunk az Erasmus+ kategóriában versenyzett.

A prezentációnk leginkább a külföldi látogatások során szerzett tapasztalatokról és a program alatt tanult dolgokról szólt. Magába foglalta a környezettudatosságot, a fenntarthatóságot, a biodiverzitást, a nemzetközi együttműködést és azt, hogy egyedül is sokat tudunk tenni a környezetért, de együtt még többet.

A versenyen még inkább összekovácsolódott a csapat, és a tizenkettedikesekkel jó barátságot kötöttünk. Együtt izgultunk és bátorítottuk egymást.

Az összes előadás nagyon érdekes volt, mindegyik csapat előadásában találtunk valami jót, olyat, ami felkeltette az érdeklődésünket. Például a Pápáról érkezett csapat egy táncot mutatott be, amit az Erasmus-i kapcsolataik során tanultak meg a lengyel partnerországuktól. A kicsik együtt énekeltek és minket is arra invitáltak, hogy csatlakozzunk a daloláshoz. A középiskolások kartondobozból cipőboltot készítettek, és megmutatták nekünk, hogy milyen lenne az “ő cipőikben járni”.

Mi a prezentációnkat a kategóriánkon belül legutoljára mutattuk be. Jó volt látni, hogy sok embernek tetszett a projektünk. 

A hosszantartó várakozás ellenére is megvártuk az eredményhirdetést. Csapatunk második helyezést ért el. Nagyon boldogan, de fáradtan indultunk mindannyian haza a kis ajándékcsomagjainkkal.

Sok tapasztalatot szereztünk, jó volt megtapasztalni, hogy milyen is kilépni a komfort zónákból és hogy ebből nagyon jó dolgok is kisülhetnek. A program során szerzett tapasztalatok megmutatták nekünk, hogyan lehet környezettudatosabbá válni és mennyire jó egy csapatként együtt dolgozni.

Készítette: Tóth Bojána, Fiziker Zsófia 9/D

 

Képgaléria

« Vissza

©2020 Ady Endre Gimnázium HírlevélKapcsolat