Címünk:
1139 Budapest, Röppentyű u. 62.

Telefon/Fax: +36 1 320-8640

E-mail: titkar@ady-bp.sulinet.hu

OM azonosítónk: 035245

Alapítvány adószáma: 19652894-1-41

Kapcsolat, térkép

 

For visitors

ecdl logo

327. ECDL központ

Közép-magyaroszági Regionális Munkaügyi Központ

Nyilvántartási szám: 01-0609-04

 

Ökoiskola

madárbarát iskola logoja

Madárbarát

Vizsgafelkészítő
partnerintézmény 

Erőszakmentes iskola logoja

Erőszakmentes
iskola 

Határtalanul

Határtalanul

Aces logo

ACES

 

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola

 

Müpa Partneriskola

 

 

ERASMUS+

Keresés

Margó Irodalmi Fesztivál – Margófakt

A Margófaktról a Margó Irodalmi Fesztivál honlapján (itt) olvasható részletes ismertetés, a rendezvényen készült képek a programsorozat közösségi oldalán (itt) tekinthetők meg.

Az Aegon Művészeti Díj 2019. évi jelöltjeinek köteteihez írt tananyagok listája honlapunkon (itt) és az Aegon-díj honlapján (itt) érhető el.

 

A diákok számára kiírt pályázat szerint az egyes kötetekre lehetett reflektálni, és mivel sokféle műfajú szöveg született, a zsűri döntése alapján a legjobb tíz szöveg szerzője kapott díjat. Köztük három adys diák is jutalmat vehetett át: Balogh Julianna, Bozóki Abigél és Manhertz Bianka

 

Szeretettel gratulálunk!

 

Margó Irodalmi Fesztivál – a Klub Rádióban

2019. október 11-én a Margó Irodalmi Fesztivál keretében rendezték meg a Margófaktot. A program a Magyar Irodalomtörténeti Társaság és a Magyartanárok Egyesülete együttműködésével, valamint az Aegon Művészeti Díj támogatásával valósult meg. A Margófakton a diákok alternatív irodalomórákon, a magyar szakos tanárok műhelyfoglalkozásokon vehettek részt.

Az előkészületekről a Klubrádió Café Péntek című műsorának szeptember 13-ai adásában Diószegi Endrével beszélgetett Váradi Júlia – a műsor a Klubrádió honlapján (itt) érhető el, a beszélgetés 20:36–33:23 között hallható. A szakmai napot követően, a műsor október 11-ei adásában Arató Lászlóval beszélgetett Váradi Júlia a Margófaktról, a Magyartanárok Egyesülete által szervezett tanári továbbképzésekről, konferenciákról, nyári táborokról, az Aegon Művészeti Díj honlapjáról letölthető tananyagokról és a kortárs magyar irodalom tanításának lehetőségeiről. A Café Péntek október 11-ei adása szintén a Klubrádió honlapján (itt és itt) érhető el, a beszélgetés 02:14–13:31 között hallható.

 

 

Képgaléria

« Vissza

©2020 Ady Endre Gimnázium HírlevélKapcsolat