Címünk:
1139 Budapest, Röppentyű u. 62.

Telefon/Fax: +36 1 320-8640

E-mail: titkar@ady-bp.sulinet.hu

OM azonosítónk: 035245

Alapítvány adószáma: 19652894-1-41

Kapcsolat, térkép

 

For visitors

ecdl logo

327. ECDL központ

Közép-magyaroszági Regionális Munkaügyi Központ

Nyilvántartási szám: 01-0609-04

 

Ökoiskola

madárbarát iskola logoja

Madárbarát

Vizsgafelkészítő
partnerintézmény 

Erőszakmentes iskola logoja

Erőszakmentes
iskola 

Határtalanul

Határtalanul

Aces logo

ACES

 

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola

 

Müpa Partneriskola

 

 

ERASMUS+

Keresés

Külföldi Nyelvtanulási Program – 2020 nyár

A nyári kéthetes külföldi nyelvtanulást lehetővé tevő állami programmal kapcsolatban minden érintett (9. és 11. osztályos) tanuló és szüleik figyelmébe ajánljuk a Tempus Közalapítvány megfelelő felületét, amin folyamatosan frissülő, részletes információk olvashatók: https://tka.hu/nyelvtanulas

Figyelembe véve az őszi előzetes igényfelmérés eredményét, az elérhető információkat, az erőforrásainkat és az ajánlásokat, iskolánkban úgy döntöttünk, hogy igyekszünk megszervezni a csoportos utazást minden tanulónknak, akik ezt a választást jelölték meg. Angol, német és francia nyelvi csoportokat is szervezünk, a kísérő pedagógusok iskolánk tanárai lesznek.

A tervezett időpontokról írásbeli tájékoztatást küldünk haza a tanulókkal, a visszajelzést is papíron, szülői aláírással kérjük.

A csoportok minden esetben vasárnap indulnak, a program időtartama kötelezően 2 hét. A pontos helyszíneket még nem tudjuk, a nyelviskolákkal a pályázat megnyitásakor elérhetővé váló kurzuskereső felület segítségével vesszük fel a kapcsolatot.

A jelentkező tanulók a programban egy akkreditált külföldi nyelviskola komplex programcsomagját kapják a megpályázható állami ösztöndíj részeként. A nyelviskola a teljes időben felelősséget vállal a diákokért.  A csoportos utazás esetén kísérő pedagógusaink háttértámogatást adnak, de nem lesznek folyamatosan a tanulók mellett a két hét során. Az órák nemzetközi csoportokban valósulnak meg, a tanulókat előzetes felmérő alapján, tudásszintjüknek megfelelően sorolják csoportokba.

A csoportos kiutazást, képzést az iskolánk pályázza. Kérjük a folyamat során szükséges dokumentumok pontos, határidőre való kitöltését, visszajuttatását mindenkitől, aki az iskolai csoport lehetőségét választja!

A 11.-esek bátran pályázhatnak egyéni utazásra is.

A tanfolyam, az utazás, szállás, étkezés, biztosítás, napi zsebpénz költségeit fedezi az ösztöndíj, tehát minden szükségletet biztosít. Ez nagyszerű lehetőség, biztatunk mindenkit, éljen a lehetőséggel!

Segíteni szeretnénk ebben tanulóinkat, ezért vállaljuk a csoportos pályázatot, kísérők biztosítását.
A folyamattal kapcsolatban tanuló időket élünk mi is. A tudni- és tennivalók lépésről lépésre válnak ismertté előttünk. Igyekszünk tájékozódni, tanulóinkat is folyamatosan tájékoztatni.

Kérjük, figyeljék a honlapot és az osztályfőnökök által közvetített információkat!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Iskolavezetés

« Vissza

©2020 Ady Endre Gimnázium HírlevélKapcsolat