Címünk:
1139 Budapest, Röppentyű u. 62.

Telefon/Fax: +36 1 320-8640

E-mail: titkar@ady-bp.sulinet.hu

OM azonosítónk: 035245

Alapítvány adószáma: 19652894-1-41

Kapcsolat, térkép

 

For visitors

ecdl logo

327. ECDL központ

Közép-magyaroszági Regionális Munkaügyi Központ

Nyilvántartási szám: 01-0609-04

 

Ökoiskola

madárbarát iskola logoja

Madárbarát

Vizsgafelkészítő
partnerintézmény 

Erőszakmentes iskola logoja

Erőszakmentes
iskola 

Határtalanul

Határtalanul

Aces logo

ACES

 

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola

 

Müpa Partneriskola

 

 

ERASMUS+

Keresés

Fogyasztóvédelmi sulitáborban voltunk

2018 őszén sikeresen szerepeltünk a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége által kiírt pályázaton. Ennek eredményeként iskolánk 10 diákjával részt vehettünk a VI. Országos Fogyasztóvédelmi Sulitáborban Zánkán.

Diákjainknak változatos módon és formában volt lehetőségünk számot adni meglevő tudásukról, és tovább gyarapíthatták ismereteiket. Két előadáson is részt vettek. Egyiken a NÉBIH munkájával ismerkedhettek meg. Megértették, mit jelent és miért fontos a tudatos fogyasztói magatartás. Milyen munkát végeznek a hivatal emberei, ezzel is védve minket, fogyasztókat. A másik előadás témái a sokuk által ismeretlen vagy csak részben ismert fogyasztóvédelmi szabályok, lehetőségek voltak. Megtudhatták, mit tehetnek, hova és kihez fordulhatnak, ha fogyasztóként sérülnek jogaik.

A 4 nap alatt lebonyolított versenyeken diákjaink Adysquad nevű csapata sikeresen szerepelt, több oklevelet is szereztek.

A tudásszerzés mellett szórakozásra (számháború, erdei séta, sportolás, naplemente megnézése a Balatonnál) is jutott idő.

Remélem, a továbbiakban is lehetőségünk lesz hasonló pályázatok készítésére, és diákjaink fontos gyakorlati tudást szerezhetnek!

 

2019.04.26. Feketéné Tóth Márta

 

 

Képgaléria

« Vissza

©2020 Ady Endre Gimnázium HírlevélKapcsolat