Keresés

Év Pedagógusa díj

Nagy örömmel értesültünk róla, hogy Kapcsos Éva tanárnő a XIII. Kerületi Önkormányzat Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottsága által adományozott az Év Pedagógusa díjban részesült kiemelkedő pedagógiai tevékenységéért.

A díj átadására pedagógusnap alkalmából került sor az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, köszöntő ünnepség keretében.

A kitüntetésre a Gimnázium Intézményi Tanácsa tett javaslatot, melyet a gazdag szakmai életút és az elért eredmények bemutatásával támasztott alá.

 

Kapcsos Éva tanárnő 38 éve dolgozik a pedagógus pályán, 1987 óta, 30 éve a Budapest XIII. Kerületi Ady Endre Gimnázium magyar nyelv és irodalom – történelem szakos tanára.

Az Ady Endre Gimnázium mai arculatának, értékrendjének kialakításában kiemelkedő szerepet játszott.  Tanítványai, kollégái és a szülői közösség által is nagyra becsült, példamutatónak tartott pedagógus személyiség.

 

Megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a XIII. Kerületi Önkormányzat elismerésben részesítette őt.  A Tanárnőt iskolagyűlés keretében is köszöntöttük.

 

További munkájához jó egészséget, sok sikert kívánunk!

 

« Vissza

©2018 Ady Endre Gimnázium