Keresés

ERASMUS+ Kick-Off találkozó iskolánkban – No Stereotypes But Diversity

Budapest, 2017.11.20-25.

 

 

Iskolánk több nemzetközi projektben is részt vesz, melyek az Európai Unió támogatásával valósulhatnak meg.  A “No Stereotypes But Diversity” /Nincsenek sztereotípiák, csak sokféleség/ projekt Kick-Off találkozója november 20-23-ig zajlott iskolánkban.

A találkozón a partnerintézmények képviseltették magukat koordinátoraikkal és tanár kollégáikkal Romániából, Spanyolországból és Törökországból. Fő tevékenységünk a partnerintézmények bemutatkozása, a projekt elindításával kapcsolatos szervezési feladatok, a későbbi találkozók időpontjainak egyeztetése és workshopok látogatása volt.

Vendégül láttuk az UCCU Alapítvány és a HAVER Alapítvány képviselőit, akik érzékenyítő foglalkozásokat tartottak iskolánk tanulóinak. Ezek a foglalkozások partnereink számára is rendkívül érdekesnek és hasznosnak bizonyultak. Mindezeken kívül az eTwinning használatával is megismerkedtünk.

Természetesen a városnézés sem maradhatott el, ennek keretén belül került sor egy-egy, a témánkhoz kötődő vezetett túrára a régi zsidó negyedben és a VIII. kerületben.

Csuri Veronika könyvtárostanár

 

Infó:   

https://www.facebook.com/groups/287456478422849/
https://twinspace.etwinning.net/46023/pages/page/297072

 

Képgaléria

« Vissza

©2018 Ady Endre Gimnázium