Egészségnevelési nap 2016.

2016. október 13-án Egészségnevelési napot szerveztünk a Városligetben. A túra során több feladat is várt a diákokra, melyek egy részét különböző állomásokon, egy részét pedig útközben kellett teljesíteniük.

 

Induláskor minden csapat kapott egy fél puzzle-t, mely másik fele egy szembejövő osztálynál volt. Az osztályok megkeresték a másik osztályt, majd kirakták a saját osztályképüket! Útközben szobrok mellett haladtak el, melyek távolságát minél pontosabban kellett lemérniük, valamint a Városligetről szóló tesztet kellett megoldani.  Az állomásokon különböző érdekes, vidám feladatok vártak a diákokra, mint például activity, tabu, ügyességi játékok, versírás az egészséges életmóddal kapcsolatban. De hogy ne csak elmélet legyen, célba dobtak, jógáztak és petangoztak is a diákok.

 

10:30-kor kiterítették a magukkal hozott plédet, majd elővették az osztály számára hozott egészséges elemózsiát és testvériesen osztozkodtak rajta! A közös piknikről fotók is készültek.

 

A diákok a feladatokat megoldották, sokat nevettek, jól szórakoztak. Sajnos az időjárás nem kedvezett számunkra. Kissé átfagyva, de jó hangulatban tértünk haza.

A sikeres iskolanapot a reál munkaközösség tagjai szervezték.

A vetélkedő eredményhirdetésére egy héttel később, az iskolában került sor.

I. helyezett: 11.a

II. helyezett: 10.a

III. helyezett: 7.a

Képgaléria

« Vissza